Light

Pásztor Erzsi nem bánja, hogy mém lett belőle

Pásztor Erzsi (pásztor erzsi, )
Pásztor Erzsi (pásztor erzsi, )

A színésznő elárulta, ugyan nem része a virtuális közösségi életnek, de örül annak, hogy emlékeznek hajdani szerepére.

Ki ne botlott volna bele a neten barangolva a Szomszédok című klasszikus teleregény filmkockáiból készült netes poénokba? Ezekből is a Janka néninek tulajdonított mondatok talán a legnépszerűbbek, amiket a karaktert alakító Pásztor Erzsi egyáltalán nem vesz zokon. Sőt!

“Komputerem nincs, ebből kimaradtam, és ezáltal ki is írtam magam a netes közösségekből. (…) Kollégák, barátok szokták mutogatni nekem, ha éppen felbukkan egy-egy. Imádom! Ez olyan jó dolog! Jó, hogy emlékeznek rám és a szerepre. Egy színész ma már tévé és film nélkül nem válhat ismertté. Azt viszont kevesen tudják, hogy a Szomszédok végén csak a főszereplők mondhatták el az apró monológjukat. Én nem voltam az, így sosem láthattak így. Mégis így lettem ismert az interneten: a szemtelen, kéregetős, olykor lopós és italozós Janka néniként”– mondta el a Kossuth-díjas színésznő a Borsnak.

A nyolcvanhoz közeledő művésznő egyébként ma már nem nagyon távolodik el otthonától, ahol rejtvényfejtéssel és kedvenc monológjai felmondásával tartja karban elméjét, és tölti ki mindennapjait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik