Light

Villantásdömping volt az MTV Video Music Awardson

A sztárok vasárnap esti vörös szőnyeges vonulása egy húspiacot idézett meg. Ki ezt, ki azt mutatta meg.

Az MTV zenei díjátadó gáláját a kaliforniai Inglewoodban rendezték meg, ahol Hollywood színe-java feltűnt. A díjátadó előtti vörös szőnyeges vonulás idén is közel akkora műsor volt, mint maga az esemény. Jennifer Lopez például combtőig felsliccelt ruhában pózolt, de Taylor Swift is mindent megmutatott lábaiból. Kim Kardashian és Demi Lovato pedig mellesleg elég komolyan bedobta magát a versenybe, de akadtak még néhányan, akik maradandó élményeket okoztak.

Beyoncé például nem csak outfitjével hívta fel magára a figyelmet, az énekesnő ugyanis életműdíjjal távozott a show-ról, ami mellé további két elismerést is bezsebelt. Férje, akivel a pletykák szerint visszafordíthatatlanul megromlott a kapcsolatuk, “a legnagyobb élő előadóművésznek” nevezte.

Miley Cyrus, aki rendszerint provokatív viselkedésével kelt feltűnést, idén rendkívül szolidan viselkedett magához képest. Az év zenés videójáért járó díját át sem vette, maga helyett egy hajléktalan fiút küldött fel a színpadra. Jesse az Amerika-szerte szökevényként és fedélnélküliként nehéz körülmények között élő 1,6 millió fiatal nevében vette át a trófeát.

Olvasói sztorik