Light

Rejtélyes rángógörcsöt kapott az orosz utas – videó

A hölgy elég bizarr hangokat ad ki, de lehet, hogy csak ügyesen szimulál.

Izgalmas felvétel készült egy oroszországi HÉV-szerelvényen. A videó címében az „ördögűzés” szó szerepel, de mi hirtelen nem tudjuk eldönteni, hogy valóban horror-e a műfaj; lehet, hogy inkább komédia. Vagy tragédia. Vagy tragikomédia.

Sajnos, nem derül ki, hogy a felvétel előtti (másod)percekben mi történhetett; ahol mi bekapcsolódunk a sztoriba, ott épp egy – a hangja és az öltözéke alapján néni korú – utas nagyon furcsa remegő mozgást produkál, és közben bizarr hangokat ad ki.

Mivel a jegyellenőrök nevetve nézik a jelenetet, ezért kizárnánk a címben említetteket, azaz, hogy épp az ördög szállta meg a hölgyet; és az sem valószínűsíthető, hogy epilepsziás (vagy hasonló) rángógörcse lenne.

Sokkal valószínűbb, hogy nincs jegye, és ezért adja elő a drámai jelenetet. És erre utal az is, hogy a kalauzok megpróbálják rábeszélni, hogy szálljon le a következő lehetőségnél. Sajnos a végkifejletet szintén nem örökítették meg, így csak találgathatunk.

Ön szerint ördög szállta meg a hölgyet vagy csak nem volt érvényes menetjegye? Leszállították vagy hagyták tombolni? Írja meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik