Light

VV Charlotte műnő lesz új pasija kedvéért

A Való Világ 6 férfifalója hamar túltette magát villaszerelmén. Új párjának pedig műhajjal és műcicikkel próbál imponálni.

Charlotte kiesése után már az esküvőjére készült, miután a különc Simon megkérte a kezét. Hamar kiderült azonban, hogy kapcsolatuk nem életképes, ezért elváltak útjaik. A dj karrierre vágyó lány ezután kijelentette, nem akar komoly kapcsolatot, most mégis rátalált a szerelem.

“Három hete ismertem meg, egy fellépésen jött oda hozzám. Nem nézte a Való Világot, mégis tudta, ki vagyok. Jó volt a szövege, ezzel vett le a lábamról. Azt mondta, látja bennem a szenvedélyt, ahogyan zenélek. Róla annyit mondhatok: harmincöt éves, fővárosi, és részben a szórakoztatóiparban dolgozik. Nem teljesen civil, de nem szeretnénk még együtt mutatkozni, megvárjuk, míg komolyabbra fordul a kapcsolatunk” – mesélt a bimbózó románcról Charlotte a Borsnak.

A valóságshow-szereplő annyira oda van újdonsült lovagjáért, hogy drasztikus változásokra is képes érte. “Nem akartam ilyen hamar kapcsolatot, sőt műmelleket, póthajat sem, de az élet közbeszólt, s miatta erre is képes vagyok. Szereti a szexis nőket, így a hajamat már meg is hosszabbíttattam a kedvéért. A mellműtéten még gondolkozom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik