Light

BB Pongó rokkantnyugdíjasként él

A TV2 újraindítja ikonikus valóságshow-ját, tehát a Nagy Testvér újra figyelni fog. Az első széria meghatározó arca, Pongó fejtette ki most véleményét a realityről.

Az egyik legemlékezetesebb karakter, a később Való Világban is szereplő Pongó az Origó összeállításában mondta el, ma kevéske pénzből, rokkantnyugdíjasként él, és nem bánta meg egykori szereplését.

„A Big Brother a csúcs, pszichológiai alapon válogattak szereplőket, a castingon múlik minden.Tele van már az embereknek hócipője a szellemileg alultáplált, primitív realityszereplőkkel. Én közmunkással és egyetemi professzorral is szoktam beszélgetni: egyformán azt vallják, ocsmányság, ami manapság megy valóságshow-fronton. Értékes és érdekes szereplők kellenek: a lényeg, hogy a nézők tudjanak azonosulni velük, hogy egy mese legyen az egész, ne egy elvadult, szexre kihegyezett dolog. Történet, példakép és emberi mese kell nekik. Primitív szöveg nem” – fejtette ki véleményét Pongó, aki azt mondja, díszvendégként szívesen beköltözne a BB-házba, jöl jönne a pénz 30 ezer forintos nyugdíja mellé. Egykori társairól azonban nem sokat tud:

“Nem tartom a kapcsolatot senkivel, másfelé mentünk. Van, aki szégyelli, hogy ott volt a Big Brotherben, én viszont büszke vagyok rá, ahogy arra is, hogy megismerkedhettem Bodrogi Gyulával vagy Stohl Andrással, aki egy lángelme. És a mai napig megállítanak autogramért, ami hihetetlen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik