Light

Köntösben zárta ki magát házából a kormányzó

Nikki Haley (mikki haley, kormányzó, dél-carolina, )
Nikki Haley (mikki haley, kormányzó, dél-carolina, )

Dél-Carolina kormányzónője az iskolába tartó gyerekét kísérte ki a házból, de vissza már nem tudott menni. Az ajtó ugyanis zárva volt.

Az esetről maga Nikki Haley számolt be Facebook-oldalán, és a bejegyzés hamar a legolvasottabb lett a kormányzó oldalán – írta a The State. A kormányzónő mindössze egy köntösben álldogált a kormányzói rezidencia bejárati ajtaja előtt, mire másik gyereke, a 15 éves Rena kinyitotta neki a ajtót, és beengedte – mondta el a kormányzó irodája a lapnak.

A kínos reggeli incidensről szóló posztra több mint ötszáz komment érkezett, és majdnem ötezer like, a legnépszerűbb bejegyzéssé téve azt a kormányzó Facebook-oldalán. A republikánus politikus egyébként igen aktív a közösségi oldalon, és sok más politikussal ellentétben nem egy munkatársa, hanem saját maga írja oda a bejegyzéseket, olykor – ahogy azt a mostani példa is mutatja – magánéletébe is bepillantást enged.

Politikai ellenfelei persze azonnal ráugrottak a bejegyzésre. A Demokrata Párt helyi szervezete epés közleményt tett közzé az eset után, kijelentve, hogy ennél fontosabb információkat kéne megosztania Dél-Carolina polgáraival Halleynek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik