Light

Pirate Storm – Winterfest

A Pirate Storm téli ünnepének forró harcaiban hamar el fogod felejteni, hogy odakint milyen hideg van. Bonts vitorlát és irányítsd a hajódat az új event térképeken keresztül! A klánod támogatásával értékes kincsekkel teli szigeteket támadhatsz meg, amelyeket más klánok foglaltak el. A legbátrabb és legvakmerőbb kalózokra pedig egy különösen veszélyes kihívás is vár a Jégvilág fagyos tundráján.

Irány a nyílt tenger! Állj helyt egy sor izgalmas küldetésben az első 10 napon és gyűjtsd be az értékes jutalmakat. Eközben bónusztérképekhez szerezheted meg a hozzáférést és megszerezheted a tengerek réme hírnevet! Gyűjts magad köré egy remek flottát rátermett kapitányokból, szorítsd vissza a Jégfarkasokat a most elfoglalt szigetekről és töltsd meg a kincsesládádat sosem látott vagyonnal!

Az igazán kalandvágyó kapitányok pedig máris útnak indulhatnak a Jégvilág felé és összemérhetik erejüket a legendás vérfarkasokkal…

A kapitányok és a jégfarkasok

Az egykor eltűnt expedícióról sok legenda járja, mely kalóznemzedékről kalóznemzedékre száll. Egykor négy bátor kapitány összefogott és együtt vezette a flottáját a jég dermesztő birodalmába. De higgyétek el, ez nem csak valami szóbeszéd, amit matrózok mesélgetnek egymásnak egy jó pohár rum mellett, hanem tényleg megtörtént. A négy bátor kapitány mélyen behatolt a jég rettenetes birodalmába. A jég észrevétlenül körbefonta a hajóikat, megdermesztette körülöttük a vizet. Foglyok voltak, még mielőtt észrevették volna. És ez még a történet fele sem volt! Beköszöntött az éj és a matrózok partra, azaz jégre szálltak, hogy valami ennivalót kerítsenek. A közel és távol hallható különös neszek, morajok, néha farkasüvöltés – ugyancsak próbára tette az emberek idegeit. A farkasüvöltésnek különös hatása volt: először a legbátrabb, legrátermettebb kalózoknak ment el az eszük. Amikor a farkasok rájuk támadtak, már alig voltak beszámíthatóak. Minden erejükkel harcoltak ugyan, de hiába. A bátor kalózok mind egy szálig odavesztek… ám lelkük még a halálban sem találhatott megnyugvást. A farkasok marcangolásának nyomai csak jelezték azt a rettenetes sorsot, amely rájuk várt: ők maguk is pont olyan bestiákként tértek vissza, mint amilyeneknek áldozatul estek!

Győzd le az ember nagyságú farkasokat és szerezd meg a fantasztikus díjakat és jutalmakat!

Jó szelet és és sok sikert kívánunk a Pirate Storm téli eventjéhez!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik