Light

Farmerama – Karácsonyi esemény

HO-HO-HO-hoppá! Idén elmarad a karácsony?! A Mikulás éppen a karácsonyi vidámságot szállította tele zsákban a sok kis gazdafiúnak és lánynak, amikor sűrű köd gomolygott elé, és a csűrnek rohant! Te jó ég! Csak úgy repült a sok szép ajándék, és kupacokban hever a felfordult szán körül a hóban! A gyerekek a szomszédságban már a legrosszabbtól tartanak…

December karácsony nélkül?! Idén nincs ajándék?

Szerencsére van még remény. Mutasd meg, mit tud egy igazi gazda: tenyéssz és idomíts különleges karácsonyi rénszarvasokat. Nem csak szánhúzónak jók: különleges trükkökkel tele a puttonyuk! Tudnak ajándékot csomagolni, postát hordani, és még sok mást, hogy a karácsony idén is vidám és békés legyen. Hozd el velük az ünnep hangulatát a vidékre, és a fantasztikus ajándékok hozzád is megérkeznek. Vár a szupertáp és a csillagok, a szupertrágya és a karácsonyi növények, sőt, a különleges karácsonyi rénszarvaskirakós darabjai!

Ropogjon a hó a szorgos talpak alatt, munkára fel! Nyújts segítő kezet az ünnepek alatt, és mentsd meg a Farmerama karácsonyát!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik