Light

DarkOrbit – Téli játékok

Űrpilóta, figyelem! Egész decemberben izgalmasnál izgalmasabb akciók várnak a DarkOrbt Téli játékainak intergalaktikus világában, egy sor event küldetéssel, különleges NPC-kel és rakétákkal, téli rakománydobozokkal és sosem látott jutalmakkal.

Éld át testközelből a DarkOrbit veszélyes akcióit, teljesíts egy sor téli küldetést! Az egész hónap során napi téli megbízások és karácsonyi jutalmak és díjak várnak. És ez még nem minden! A napi feladatok teljesítésén túl vasárnaponként egy különleges küldetésre is jelentkezhetsz – ahol hatalmas jackpot nyereményre van kilátás! Keresd fel Nyxet és jelentkezz nála szolgálatra: a napi küldetésekért cserébe igazi ünnepi meglepetésekre és jutalmakra számíthatsz tőle.

Hohohohó! Békés, családias ünnep? Nem a DarkOrbit világában! A Télapó jól ismert, barátságos és vidám köszöntése itt csak egyet jelenthet: egy sor véres és izzasztó küzdelmet! A Santa-Bot ugyanis egy agresszív űrrobot, amelyik mint egy őrült támad rá minden mozgó és álló célpontra. Ezzel a robottal nem fogsz karácsonyi dalocskákat énekelni és csengettyűkkel szórakozni! Semmisítsd meg minél előbb, akkor busás jutalomra számíthatsz.

Gyűjtsd a különleges WIZ rakétákat az event egész ideje alatt – és változtasd velük az ellenségeidet fura hóemberekké! Közben ne felejtkezz el a különleges, téli rakománydobozokról: ezekben az értékes ládákban rengeteg űrbéli kincsre lelhetsz: uridiumra, rakétákra, P.E.T. üzemanyagra és még egy sor más különleges jutalomra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik