Light

Drakensang: Viharlabda!

Egész Európa futball-lázban ég – és a Drakensang játékosai most a játékon belül is kiélhetik szenvedélyüket! A viharlabda event június 8-tól július 2-ig tart, ez alatt az idő alatt egy eddig ismeretlen, titokzatos kereskedő bukkan fel Duriában, akinél a hősök nemzeti mezeket, zászlókat és remek rajongói hangulati megjelenéseket vásárolhatnak.

Futballőrület Duriában

Egy ilyen fontos futball-eseményhez természetesen kiegészítő tartozik: elsősorban mezek és zászlók! A viharlabda versenyeken is pont 16 van belőlük. Minden csapatnak megvannak a maga színei, amelyeket a játékosok büszkén viselhetnek a kalandjaik során és a zászlót a fejük felett lengetve vethetik bele magukat a harcba!

Futball hangulati megjelenések

A zászlók és a mezek mellett természetesen még többet is kínálunk a futballrajongóknak. Két egészen különleges hangulati megjelenéssel is készültünk: a szurkolótrombita stadionos hangulatot hoz a játékba, a viharlabda hangulati megjelenítés pedig valóságos profivá varázsolja a játékosokat: a karakterek maguk kezdenek zsonglőrködni a labdával! És ha valamelyik csapat gólt rúg? Akkor pedig mindenki egyszerre ünnepel – méghozzá egy hangos trombitálással!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik