Light

Egy nagy zöld gyep… de ez most nem bevetésre vár!

Kapcsolódó cikkek

Megszerzi a labdát… cselez… és lő! Góóóóól!!! A FARMERAMA futball-lázban ég!

A Vadmalac SC barátságos futballmérkőzésre hívta a Looney Tunes FC csapatát. Azóta futball-lázban ég mindenki a farmodon! A nagy napig azonban még sok a tennivaló.

Az idő rohan! És a szurkolók már csapatokba verődve tárgyalják a nagy eseményt. Ültess gyepet a farmodon és építsd fel bambuszból a világ legszebb stadionját, hogy a tömegesen érkező lelkes szurkolók tökéletesen láthassák a meccset! Persze legyen a stadion erős is, mert amikor a tehenek és a lovak egyszerre hullámoznak…

A Looney Tunes sztárjai a pályán!

Tapsi Hapsi, Wili a Prérifarkas, Csőrike, Szilveszter és a Kengyelfutó Gyalogkakukk már napok óta edzenek, hogy fittek legyenek a Vadmalac SC elleni meccsre. A földbe fogják döngölni az ellenfelet! Lelkesedésben nincs hiány, ám az edzések rendszerint káoszba fulladnak. Valakinek fel kell csapnia edzőnek!

Itt már csak a szorgos FARMERAMA gazdák jöhetnek szóba. Gyorsan húzz a gumicsizma helyett tornacipőt és faragj a Looney Tunes kissé őrült sztárjaiból fegyelmezetten játszó, erős futballcsapatot!

Csak együtt győzhetünk a Vadmalacok ellen!

Hát ez hihetetlen! Dodó Kacsa már megint nem bírt magával és az eredményjelző táblát addig piszkálta, míg most már 4:0-t mutat a Vadmalac SC javára! Ha minden gazda összefog, a Looney Tunes csapata még behozhatja a hátrányt és megszerezheti a kupát… Most az összefogás a legfontosabb!

Szerezz meg egy sor sportos kitüntetést és jutalmat és élvezd a FARMERAMA időszámításának legizgalmasabb futballmeccsét!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik