Light

Magyar hetek a FARMERAMA-ban!

Öltöztesd a szívedet és a farmodat piros-fehér-zöldbe, mert végre magyar heteket rendeznek a gazdák a FARMERAMA-ban március 9-től 19-ig! Két hétig élvezhetjük a magyar életérzést, ráadásul egy csomó finomság is vár bennünket. És persze ne felejtkezzünk el a kedves virágainkról sem, hiszen a nemzetközi nőnap is a magyar hetek idejére esik. Közben pedig vásári mulatság is vár ránk: lufivadászat hihetetlen nyereményekkel!

Illatos virágeső a farmodon

Itt a tavasz, ezért ideje, hogy új virágokat is ültessünk! Az új virágok között itt az orgona, a bazsarózsa és a gyöngyvirág. Az új virágokból szépséges csokrokat köthettek, hadd örüljenek a nők az egész világon!

Tudtad, hogy a csoki a földeknek is jó?

Mindenki szereti a csokit – még a vetemény is a földjeiden! Hihetetlennek tűnik, de próbáld csak ki, mi történik, ha finom csokiszósszal öntözöd meg a földeket. Igazi csodára számíthatsz, a növények fejlődése felgyorsul, mivel a csokoládé olyan értékes anyagokat tartalmaz a növények számára.

Új receptek ínyenceknek

A magyar konyha világhírű! Olyan sok különlegességünk van, hogy abból csak néhány finomságot tudunk bemutatni a magyar hetek keretében, főleg azoknak a gazdáknak a segítségével, akik már űznek valamilyen mesterséget. A pékek örülhetnek, mert megszerezhetik a lángos receptjét, a lekvárfőzők pedig finom fánkokat süthetnek!

Lufivadászat remek nyereményekkel

Amíg a felnőttek alig tudnak mozogni egy (vagy több) lángos bekebelezése után, addig a gyerekeknek meg sem kottyan a sok finomság: máris játszani akarnak! A lufivadász játék mindenki nagy kedvence, főleg, mert a lufikban még nagyszerű ajándékok is lapulnak. Töltsd élesre a „fegyveredet” és pukkassz ki minél több lufit!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik