Light

Brad Pitt, a csúcsfogyasztó

A hollywoodi sztárszínész olyan sok filmjében eszik, vagy iszik valamelyik jelenetben, hogy a szája már közszájon forog.

Most elég könnyű helyzetben írhatjuk azt le, hogy “aki nem hiszi, járjon utána”, ugyanis mindehhez nem szükséges az alaposabb utánanézés.

Félretéve a pletykákat, miszerint kollégái között, egy-egy forgatási helyszínen is többször volt ez beszédtéma, illetve az internetes fórumokon erről csámcsogó rajongók véleményét, még csak egy csomó mozgóképet sem kell végigpörgetni ahhoz, hogy meggyőződjünk az állítás valóságtartalmáról.

Igazunkat bizonyítandó e helyt közzétesszük ezt a montázst, ami bár akár erősen szeletívnek bélyegezhető, hiszen a közel hatvan-hetven szerepből mindössze tizenháromból szemezget (a címek megtalálhatóak a videó leírásában, a Vinnie Jones-cikkben emlegetett Blöff nincs köztük), szerintünk belátható, hogy a női szívek megdobogtatója valójában egy bélpoklos zabagép.

Legalábbis a mozitermekben és a képernyőkön. Magánemberként tán csak nem: nem hinnénk, hogy a felesége, Angelina Jolie igazán azért fogyott ennyit az utóbbi időben, mert a hitvese eleszik előle mindent, a sok hivatalos nyilatkozat meg porhintés volna…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik