Light

Reformdíszek ehető hulladékból

Így még senki nem dekorált karácsonyfát, hogy a táplálkozás legaljaként emlegetett falatokat használta alapanyagként.

Az Epic Meal Time főzőshow YouTube-csatornája tavaly októberben indult. Legalább heti rendszerességgel töltenek fel új epizódokat, amelyekben hangsúlyozottan egészségtelenül magas zsírtartalmú, elsősorban húsból és szalonnából készített, brutális ételeket – vagy inkább kalóriabombákat – készítenek.

A hihetetlen népszerűségű, ezáltal jó ideje komoly szponzorok által támogatott videókban a nagy zabálásokat természetesen nagy piálás is kíséri: az alkotók égetett szeszt, főként Jack Daniel’s whiskey-t vedelnek. Sokaknak álommunka lehet jó pénzért tömni magad, és dönteni az arcodba az alkoholt…

A nézőket a látvány, valamint az ordenáré előadásmód mellett beépített kalória- és zsírszámláló sokkolja, illetve a hétről-hétre egyre nehezebbé váló találgatás, hogy a disznólkodó haveri kör vajon milyen új ötlettel rukkol elő?

A csapat nevéhez fűződik például a 140 ezer kalóriás gigaburger, a műsor karácsonyi különszámában pedig a fa alternatív ékeiként az imádott bacon több mint kétezer megsütött szeletét használták, megspékelve a “gyerekek kedvéért” egy kis csirkefalatból összeállított füzérrel, és persze néhánnyal az örök kedvenc, nemzeti eledelnek számító hamburgerből.

Ha valakinek tetszik a kivitelezés, nosza rajta, szedje le a díszeket az otthonában található fenyőről, és cserélje ilyesmire! Jó étvágyat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik