Light

Chuck Norris játékot reklámoz

Lejjebb adta volna a világ egyik leghíresebb akciósztárja? Nem éppen, hiszen az egyik legjobb szerepjátékot népszerűsíti.

Walker, a texasi kopó. Az elmúlt évtizedben talán így a legismertebb Mr. Norris kis hazánkban, bár valamikor egy film kedvéért még a legnagyobb harcművészlegendával, Bruce Leevel is megküzdött a római Colosseumban.

A hosszú évek alatt olyan humoros “alapigazságok” terjedtek el róla, mint például: amit nem tud, az nincs is, SMS-ben rabolt bankot, kétszer is elszámolt a végtelenig, nyáron is tud tavon korcsolyázni, stb.

A “kemény zsaru” nemcsak nálunk népszerű a viccek témájaként, hanem mindenhol széles e világon, ezért mint elpusztíthatatlan hőst, felkérte a World of Warcraft (WoW) számítógépes játék kiadója, hogy legyen segítségére a hetedik születésnap alkalmából indított kampányban.

A szpotból kiderül, hogy Nemcsák Károly igen távoli névrokona vadász, ám nem vadászik, mert az magában foglalná a kudarc lehetőségét. Az online fantasy világ több mint tízmilliós felhasználótábora csak azért szórakozhat a karakterével, mert ő meghagyta az életüket és engedélyezte a játékot.

Ezenkívül a leírásból kiderül, hogy még csak bele sem izzadt a hirdetés felvételébe, ehelyett megríkatta a rendezőt, és a könnyeivel frissítette fel magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik