Light

A legnagyobb szerelmek titka

A berlini fehérnemű üzlet egyszerű, de nagyszerű vírusvideóval avat be bennünket a mindörökké lángoló szenvedély rejtélyébe.

Ádám és Éva. Rómeó és Júlia. Scarlett és Rheet az Elfújta a szélből. John Lennon és Yoko Ono. William és Kate, a legújabb királyi pár. Igen, mindegyik szerelmespár, de vajon mi a közös bennük, a nyilvánvaló egyezésen túl?

A Blush lerántja a leplet a világtörténelem leghíresebb, szerető asszony és férfi alkotta kettőseiről, hogy végre mi, gyarló halandók is bepillantást nyerhessünk a nem hétköznapi érzelmek misztériumába.

Ami összeköti a nő- és hímnemű részeket, az pedig nem más, mint a duók két fele közötti kapocs és ebben az esetben nem magáról a szerelemről, hanem annak okáról beszélünk. A nemzetközi karakterkészletben az “és” szócskát és kapcsolatot jelző logogramról, azaz erről az írásjelről: “&”.

Az ilyenfajta a szójelek a fonogramokhoz, azaz szótagjelekhez képest nem egy adott hangsort, hanem ahogy az elnevezésük mutatja, egy konkrét szót jelölnek. Stílusosan szólva, a szóban forgó szimbólum a latin “et” szó két betűjének összeolvadásából született, ami szó szerint azt jelenti, hogy “és”.

Eddig világos? Akkor minden további szócséplés helyett fordítsuk el a jelet kilencven fokkal balra… Legalább olyan szimpla és frappáns, mint a Braun emotikonokkal operáló animációja, bár érdekes, hogy egyelőre a tetszések és nem tetszések aránya ugyanolyan nem túl kedvező hányadot mutat, mint a cég előző dobásánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik