Light

Daft Punk sisak pár hónap alatt

Harrison Krix atlantai tervezőművész olyannyira rajong a francia zenekarért, hogy elkészítette a duó fejfedőinek másolatát.

Csakis a tisztánlátás végett, a Daft Punk párosáról azt illik tudni, hogy olyannyira megmerítkeztek az elektronikus muzsikában, hogy szigorúan robotkosztümben mutatkoznak mind a klipjeikben, mind a fellépéseiken (a civil életükről nem szól a fáma).

Emiatt például adta magát a felkérés, hogy az Adidas Csillagok háborúját felidéző reklámjában szerepeljenek, de a Tron sci-fi klasszikusának Örökség című idei folytatásában is feltűntek, amellett, hogy ők jegyezték a film zenéjét.

Egy amerikai illetőségű grafikus dizájner pedig annyira fanatikusan szereti a frank mechanikus muzsikusokat, hogy négy hónap alatt elkészítette Thomas Bangalter sisakjának utánzatát villogó fényestül, kijelzőstül, kütyüstül, egyszóval mindenestül. (Zárójelben jegyezzük meg, hogy a felvétel alatt ismét Madeon mashupja szól…)

Ezzel megdöntötte a saját rekordját, mivel tavaly, illetve az azt megelőző időben tizenhét hónapot vett igénybe az együttes másik tagja, Guy-Manuel de Homem-Christo tökfedőjének a lemásolása. Vagy belejött a munkába, vagy először a bonyolultabb modellel kezdte, de a végeredmény mindenesetre mindkétszer szájtátásra késztet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik