Light

Soha ne lopj az orrszarvútól!

Richter Géza
Richter Géza

2011. 09. 08. 16:01

A természet törvényei szerint az állatok ritkán osztoznak a táplálékukon egymással. A pórul járt disznó most megtanulta ezt.
Korábban a témában:

Elképesztő, amit az első pillanattól kezdve láthatunk: a vaddisznó körülbelül úgy viszonyul az orrszarvúhoz méretben, mint egy ewok egy birodalmi lépegetőhöz, amelyet egyébként éppen becserkészik. Nem egy súlycsoport.

A stratégiát tekintve is párhuzam vonható a Csillagok háborúja szőrös kis holdlakóival. A kisebb testű állat addig-addig helyezkedik, amíg pimaszul el nem kezd falatozni a jóval nagyobb jószág abrakjából.

Jó darabig arra tippelünk, a szemtelen tolvaj lesz a megtorlás (mellesleg jogosan) szenvedő alanya, mígnem a másik oldalról megérkezik többszörös svunggal a lökött haverja is. Ő meg olyan szinten nem tökörészik, hogy óvatoskodó fajtársához képest szinte rekordsebességgel startol rá a kajára, aztán lenni nagy meglepetés…

Kár volt azt hinnie, reális esélye van a győzelemre, ha összeakasztja az agyarát a böhöm orron hordott szarvával. Amaz biztos Pink Floyd rajongó, mert megtanította a malacot repülni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.