Light

Soha ne lopj az orrszarvútól!

Richter Géza
Richter Géza

2011. 09. 08. 16:01

A természet törvényei szerint az állatok ritkán osztoznak a táplálékukon egymással. A pórul járt disznó most megtanulta ezt.
Korábban a témában:

Elképesztő, amit az első pillanattól kezdve láthatunk: a vaddisznó körülbelül úgy viszonyul az orrszarvúhoz méretben, mint egy ewok egy birodalmi lépegetőhöz, amelyet egyébként éppen becserkészik. Nem egy súlycsoport.

A stratégiát tekintve is párhuzam vonható a Csillagok háborúja szőrös kis holdlakóival. A kisebb testű állat addig-addig helyezkedik, amíg pimaszul el nem kezd falatozni a jóval nagyobb jószág abrakjából.

Jó darabig arra tippelünk, a szemtelen tolvaj lesz a megtorlás (mellesleg jogosan) szenvedő alanya, mígnem a másik oldalról megérkezik többszörös svunggal a lökött haverja is. Ő meg olyan szinten nem tökörészik, hogy óvatoskodó fajtársához képest szinte rekordsebességgel startol rá a kajára, aztán lenni nagy meglepetés…

Kár volt azt hinnie, reális esélye van a győzelemre, ha összeakasztja az agyarát a böhöm orron hordott szarvával. Amaz biztos Pink Floyd rajongó, mert megtanította a malacot repülni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Stressed out businesswoman on her computer.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.