Light

Steven Seagal összes csonttörése

No nem az ezerarcú színészóriás balesetei kerülnek terítékre, hiszen ő sebezhetetlen (bár ezzel Chuck Norris nyilván vitába szállna).

Előre szólunk, ez most tényleg kemény menet lesz. Aki nem bírja az erőszakos jelenetek explicit ábrázolását, a céltalan, durva brutalitást, annak nem ajánljuk az alábbi videó megtekintését.

Az ügyes vágással szekvenciaként egymás mellé helyezett akciórészletek ugyanis semmi egyébről nem szólnak, mint a pontosabban meg nem határozott kategóriás filmsztár eddigi összes csonttörő mozdulatáról.

A három és háromnegyed perc tömény csömört okozó bunyóorgia alapján nem tudunk nem úgy gondolni a jobb napokat látott harcművészre, mint egy szadista állatra, aki a másoknak okozott, lehetőleg minél fájdalmasabb mértékű kínban leli örömét.

Nem is értjük, miért nem volt ez egyértelmű korábban, és miért kellett a Robert Rodriguez-Danny Trejo második unokatesó párosával fémjelzett Machete elkészültéig várni, hogy végre az alakoskodást félredobva lubickolhasson egy ilyen, a jelek szerint tökéletesen rászabott szerepben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik