Light

Csillagok háborúja: új, olcsóbb szinkron

Tételezzük fel, hogy George Lucas le szeretné forgatni a harmadik trilógiát, de a világgazdasági válság miatt szűkös a büdzsé!

Ha ez a szituáció valaha valóra válna, jó hírrel szolgálhatunk a filmmogul számára, mert máris tudunk egy tényezőt, ami csökkentheti a reménybeli hetedik, nyolcadik és kilencedik epizódok költségvetését.

Nem máshol lehet majd szorosabbra húzni a derékszíjat, mint a hangzásért felelős részlegek területén. Ugyanis előkerült egy rajongó, aki lehengerlő képességével nem csupán az élőszereplős, de a számítógéppel generált, vagy a bábokkal megelevenített karakterek hangját is mesterien utánozza.

A saját jellemzésében javíthatatlan kocka emellett nem kevés humorérzékkel rendelkezik. Bár előadása angolul értés nélkül, az eredeti filmek és figurák ismeretében minden tekintetben élvezhető, nem éppen “zsebre tehető” szövegeivel epésen parodizálja is kedvenceit.

A végtelen mélyen átélt gesztusok és arcjáték teszik igazán bajnokká a srácot, ám ha értékelésünk palettáját az utóbb taglalt erénnyel színesítjük, Anakin és Luke Skywalker ezüst-, valamint bronzérmes alakítása mellett természetesen az első hely Jar Jar Binks megformálásának jár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik