Light

A kőgazdag Donald Trump repülője

A mi Torgyán Józsefünk amerikai megfelelője ilyen minőségi körülmények között utazik, ha már egyszer gépre száll. Álom luxuskivitelben.

A férfi, aki évtizedekig arról volt híres, hogy ő volt Ivana Trump férje. Emellett még gyufavörösségű feje, és parókaszerű sérója is csak népszerűségét növelte.

De természetesen sokat hozzátett ismertségéhez, hogy 2000-ben politikai pályára lépett, és ott is remekül választott: először demokrata, majd republikánus lett. Kettőből kettő!

Ami totálisan közkedveltté tette Donald Trumpot, mint beszámíthatatlan honatyát, az pedig az volt, hogy kőkeményen kiállt amellett, hogy Barack Obama nem amerikai állampolgár.

Mindezek mellett vagyona Krőzuséhoz hasonlóan legendás, aktuális felesége pedig fényévekkel fiatalabb nála. Ő az, aki alapján állíthatjuk, hogy nem csak szűk hazánkban vannak harcedzett és finoman szólva furcsa politikusok, hanem bizony az amerikai képviselők között is.

Azt illusztrálandó, hogy mennyire és milyen életstílusban tud élni az a férfi, aki 1984-ben az év vállalkozója volt az USA-ban, álljon itt egy kisfilm, részletesen bemutatva a brutális méretű magánrepülőgépét annak minden luxusával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik