Light

Háttal is elkapja

Egy igazi baseballsztár.

Egy pillanatra elírásnak tűnt, sőt tovább olvasva enyhén furcsának is az alábbi videó címe. A Született feleségekben Gabrielle Solist játszó Eva Longoria baseball játékos? És ha igen, akkor eddig ezt miért nem tudtuk róla?

Aztán a reggeli órák zavartságára jellemzően némi szemdörzsölgetés után kiderült, hogy nem a gyönyörű színésznőről van szó, hanem Evan Longoriáról, a Tampa Bay Rays baseball játékosáról.

Evan éppen egy interjú kellős közepén tartott, amikor is egy combosabb ütés nyomán a labda pályát tévesztve száguldásba kezdett az őt kérdező riporterhölgy felé.

Longoria háttal és szinte hallás alapján blokkolta a bőrgolyót, pont a csinos kérdező arca előtt. A döbbenetes labdalehalászást a játékos természetesen valósnak kommentálta, azonban mint azt később szemfüles újságírók lecsekkolták, csak egy ügyesen manipulált felvételről van szó.

De kinek érte meg összehozni a hőstettet erős számítógépes trükk hozzáadásával? Ha egy picit a távolban lévő lelátókra függesztjük szemünket, akkor rájövünk, hogy a Gillette állhatott a háttérben.

Mire mindez kiderült, már több millióan látták a videót a YouTube-on…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik