Light

Laza, mint a marokteló

Ööö, hogy is van ez?

A Vodafone legújabb szpotjával tisztelegni kíván azon önálló vállalkozók előtt, akik nap mint nap valóban akrobatikus mutatványokat követnek el azért, hogy működtessék az üzletüket.

Ennek megfelelően a reklám szereplői különböző szakmák képviselőinek beöltözve telefonálnak, majd hirtelen ötlettől vezérelve elkezdik nyomni az egyre nagyobb slágerré váló parkourt és freerunt, illetve a végén breakelnek is egy kicsit, hiszen nyilván az is menő. Mindezt extrém kameraszögekből felvéve élvezhetjük.

Akkor kekeckedjünk egy csöppet, mert az jó!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a cég jó 10-15 évet csúszott a koncepcióval. Persze értékelendő, hogy a mamutvállalatok mellett támogatják a kisebb gazdasági társaságokat is, de manapság már nem a lazaság fokmérője, ha valaki mobilt használ.

Emellett kíváncsiak lennénk, hogy a szabad utcai sportot művelők, de legyünk kevésbé szigorúak: kedvelők, valamint a – nem ritkán kényszerből – kisvállalkozók halmazainak közös metszetében található célközönség létszáma vajon mekkora? Csak annyira ment félre a szándék, mint körülbelül a KFC esetében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik