Light

Hoki hazafias jelleggel

A hétvégére szóló játékajánlatunk nem nélkülözi az aktualitást: minekután szombaton a magyar hokiválogatott Olaszországgal feltehetően az A-csoportba jutásért játszik, mindenki tegye meg a sikerért, ahol, amit lehet – nosza, játsszuk le az olaszok elleni meccset ezen a nem túl új, de nagyon szórakoztató hokijátékon. Illetőleg szombat után játsszuk le újra 1, vereség esetén azért, hogy most talán sikerül 2, győzelem esetén pedig a nirvána és orgazmus újraátélése okán.

Egyszerű a játék, három-három mezőnyjátékos alkot egy csapatot (a piros Kanada, a kék az USA, ezek közül lehet választani), a fölülről láttatott játékosok a Q billentyűvel lőnek és bodicsekelnek, a W-vel lehet passzolni, illetve korongot lopni, az E-vel pedig felgyorsítani, mozogni pedig a kurzormozgató nyilakkal lehet. Azt a játékost irányítjuk, amelyik be van karikázva, de a szóközzel tudjunk váltani.

A passz irányát is a nyilakkal határozhatjuk meg, és mindig célba ér, ha az ellenfél nem csípi el. A játék három fokozaton játszható, a legkönnyebb nem okoz megterhelést, a legnehezebbhez azonban már fel kell pörögni rendesen.

Nincs más hátra, hajrá, fiúk, azaz mi!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik