Light

Focizni csak pontosan, szépen…

Csodakapus.

A harmadosztályban játszott valahol Finnországban, és a nevéről valahogy mindig Erich Knight örökzöld regényének főhőse juthat eszünkbe (kicsit segítünk: az a skót juhászkutya).

Lassi Hurskainent (figyelem, finn harmadosztály, B-jelű csoportból indult) csodakapusnak tartják, mióta tavaly májusban sikerült saját tizenhatosáról egy olyan szabadrúgást lőnie, amely aztán az ellenfél kapujában kötött ki. Ott és akkor azért kellett az ellenfél kapusának jóindulatú bénázása is, mert ahogy minden férfi mögött áll egy asszony, úgy minden jobb gólszerzőhöz kell egy szerencsétlen pancser.

Szóval most ez a harmadosztályban tengődött srác (ne feledjük, ott is a B-csoport) összedobott egy nem túl egyszerű videót, amely magyar szemmel teljesen szokatlan. Vagyis valami irgalmatlanul precízen rugdalja a labdát, de már mint diák, az UNC Asheville amerikai egyetem színeiben.

Nem most készült először Lassivel összeállítás, és az első is erősen éri a pénzt. Innen Magyarországról nézve a finn harmadosztályból igazán áthozhatnának néhány B-csoportos srácot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik