Kultúra

Tüneményes kutyákkal vesz le a lábadról Wes Anderson új meséje

Jön a Kutyák szigete című animációs mozi, melynek előzetesét immár felirattal is nézhetjük. Trailer.

Szeptemberben debütált a világhálón az utánozhatatlan stílusú Wes Anderson következő rendezéseként közelgő Isle of Dogs eső előzetese, amelynek mostanra megérkezett a magyar felirattal ellátott változata.

Az idehaza majd a Kutyák szigete címen futó alkotás a jövőbeli Japánban fog játszódni és az alapszituja az lesz, hogy a Megasaki City nevű metropoliszból a kutyákat egy szeméttel teli szigetre száműzték. A cselekményt a 12 éves Atari Kobayashi magánakciója fogja beindítani, ugyanis a kis srác eltökéli, hogy eljut a szigetre és ott megtalálja kedvencét, akit elszakítottak tőle. Kobayashi a kutyák világába érkezve megismerkedik az ott tengődő ebek bátor csapatával, akik jobb elfoglaltság híján segítenek neki.

Edward Norton, Bill Murray, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Jeff Goldblum, Bryan Cranston, Scarlett Johansson és Liev Schreiber mellett még Yoko Ono is a hangját kölcsönzi az egyik karakternek a Kutyák szigetében, amely március 23-án fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai bemutató még nem ismert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik