Kultúra

Gerard Butler igazi rohadékká változik az új akciófilmjében

Szinkronizált előzetes érkezett a Gengszterzsaruk című mozihoz, melyben a színész egy arcoskodó és a hatalmával visszaélő rendőrt játszik.

Az új évezred egyik legnevetségesebb magyar címével büszkélkedő Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma forgatókönyvét is jegyző Christian Gudegast írta és első filmjeként rendezi a Gengszterzsaruk (Den of Thieves) című akcióthrillert, amelyben az elmúlt években egyre gyengébb filmekben hősködő Gerard Butler játssza a főszerepet. Itt a produkció szinkronos előzetese.

A meglepetésre ezúttal egy korántsem rokonszenves és még kevésbé hősies alakot, Nick Flanagan szerepében Butler egy rendőrségi elit akciócsoport, a Regulátorok nevű banda vezetőjét kelti életre, aki nem csak nagyra van magával és az igazságszolgáltatást értelmezi sajátosan, de az embereivel együtt még korrupt is. Amikor Flanagan kideríti, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merriman (Pablo Schreiber) a társaival közösen egy minden korábbinál vakmerőbb rablásra: a Központi Bank kifosztására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy az legyen a besúgója. Az így szerzett infók segítségével Flanagan a legendásan könyörtelen Regulátorok pedig megkísérelnek keresztbe tenni Merriman galerijének és elcsaklizni előlük a zsákmányt, amelyet ők terveztek megszerezni.

A Butler és Schreiber mellett 50 Cent, Cooper Andrews és Jordan Bridges mellékszereplésével forgatott Gengszterzsaruk egy nappal az amerikai bemutató előtt: január 18-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik