Kultúra

Jude Law is benne lesz a Marvel első női szuperhősmozijában

A színész leszerződött a Captain Marvelre, amely az Oscar-díjas Brie Larson főszereplésével készül.

Ígéretesen alakul a tavaly bejelentett és jelenleg már az előkészületi fázisban mozgó Captain Marvel szereplőgárdája, ugyanis az Independent értesülése szerint a három Arany Glóbuszra és két Oscarra jelölt

Jude Law is csatlakozott a társulathoz, amelyet mellette a főszerepet játszó Brie Larson, a Nick Furyként visszatérő Samuel L. Jackson és a film negatív hősét játszó Ben Mendelsohn alkot.

Ugyan a Marvel még nem erősítette meg, de Law állítólag a képregényekből Dr. Walter Lawson, avagy Mar-Vell karakterét fogja megformálni, aki a főhős Carol Danvers pártfogójaként segít a fiatal nőnek megismerni az újonnan szerzett szuperképességeit. Ezekre az amúgy vadászrepülőgép-pilóta Danvers azt követően fog szert tenni, hogy egy baleset során kapcsolatba kerül egy rejtélyes földönkívülivel.

Végre nem mellekkel akarnak eladni egy szuperhősnőt
A Brie Larson által alakított Captain Marvel egy új utat képvisel a Marvel filmes univerzumában.

A Captain Marvelre még másfél évet várni kell, azonban az új női karakterrel már a jövő májusban érkező harmadik Bosszúállók-filmben: a Bosszúállók: Végtelen háborúban megismerkedhetünk majd. Az önálló filmje viszont csak 2019. március 8-án fog debütálni az amerikai mozikban.

 Kiemelt kép: Getty Images/Frederick M. Brown

Ajánlott videó

Olvasói sztorik