Kultúra

Stallone volt felesége szerint hazugság a zaklatási vád sztorija

Brigitte Nielsen állítja, a színész vele volt aznap este, amikor a vád szerint az incidens történt.

Pénteken robbant az újabb bomba a Hollywoodban elharapódzott zaklatási botrányban, miután a Daily Mail megírta, hogy egy általuk megszerzett rendőrségi jelentés alapján Sylvester Stallone 1986 júliusában a testőrével együtt szexuális viszonyt létesített egy 16 éves lánnyal.

Sylvester Stallonét is szexuális zaklatással vádolják
A Rocky filmek sztárja mindent tagad.

Az ügyben megszólalt Stallone exfelesége, a színésznő Brigitte Nielsen is, akivel akkoriban voltak friss házasok. A TMZ-nek nyilatkozó Nielsen szerint pusztán kitaláció a történet, ugyanis Sly és ő a zaklatás állítólagos napján egész végig együtt voltak.

1986 nyarán voltunk friss házasok és engem el sem lehetett választani Sylvester mellől. A sztori szerint az őt megvádoló Vegasban a Hiltonbeli hotelszobánkban tartózkodott az ominózus estén 8:30 körül. Az incidens egyszerűen nem történt meg, mert én egész nap Sylvesterrel voltam a Túl a csúcson forgatásán, majd este megvacsoráztunk és felmentünk a hotelszobánkba. Senki más nem volt vele abban a szobában, csakis én.

— idézte fel az 54 éves színésznő.

Nielsen mellett a Stallonéval a Túl a csúcsonban együtt játszó David Mendenhall is kijelentette, hogy hazugság a történet, amely szerint ő mutatta volna be az akciósztárnak a később molesztált lányt.

Meghökkentem, amikor olvastam a Daily Mail cikkét. Teljesen hamis állítás, hogy én mutattam be Mr. Stallonénak azt a 16 éves lányt a Hiltonban, vagy bárhol másutt. Az egyedüli emberek, akiket bemutattam Mr. Stallonénak, a forgatásra ellátogató rokonaim voltak.

—mondta Mendenhall, aki 15 éves volt akkoriban.

Kiemelt kép: Getty Images/Tara Ziemba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik