Kultúra

A Transparent színészét állítólag kolléganőjének kellett lelöknie magáról

Október eleje óta egyre több nő és férfi áll ki a nyilvánosság elé Hollywoodban, hogy megállítsák a szexuális ragadozókat. A legújabb hírek szerint a Golden Globe-díjas sorozat, a Transparent színészét Jeffrey Tambort vádolták meg, már a második nő mondta el a történetét.

Tambor ellen a múlt hét óra folyik egy vizsgálat az Amazonnál, miután a volt asszisztense azt állította, hogy nem megfelelően viselkedett vele. A transzgender Van Barnes vádjait a színész határozottan tagadta, de egy színésznő nyilatkozata újabb, komolyabb nyomozást indíthat el az ügyben.

A Transparent színésznője, Trace Lysett Twitterre írta ki, hogy Jeffrey Tambor többször tett kétértelmű megjegyzéseket, de egyszer tettlegességig fajult a helyzet.

Ott álltam a sarokban a forgatáson, amíg a stáb átállt. A hátam a falnak szorult, amikor Jeffrey közeledett. Nagyon közel jött, és rátette a csupasz talpát az enyémre, hogy ne tudjak mozogni, nekem feszült a teste, és gyorsan, diszkréten mozgott előre és hátra. A vékony pizsamáján keresztül, a csípőmnél éreztem a péniszét, ekkor löktem el magamtól.

Az Amazon a posztot a már zajló vizsgálat keretein belül tárgyalja, egyelőre nem tudni, hogy mit terveznek a színésszel, aki korábbi közleményében határozottan elutasította, hogy szexuális ragadozó lenne.

(Variety)

Kiemelt kép: Desiree Navarro/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik