Kultúra

Bill Murray végre nyakig merülhet kedvenc témájában

A Facebook rendelt be tőle egy videósorozatot. Mi másról, mint a baseballról?

Bill Murray sosem csinált titkot abból, hogy az igazán megszállott baseball-rajongók közé tartozik. Tavaly ősszel például másról sem tudott beszélni, és teljesen kivetkőzött magából, mikor imádott csapata, a Chicago Cubs, csaknem 100 év után először nyerte meg az amerikai bajnokságot (amelyet valamilyen rejtélyes oknál fogva World Seriesnek hívnak).

Most aztán hódolhatott sportszenvedélyének, a Facebook számára ugyanis tíz részes, eredeti videósorozatot készíthetett a másodosztályú baseballcsapatok világáról. Az első epizód november 20-án debütál majd, és ezt kilenc rész követi még, amelyekben testvérével látogat el a különféle klubokhoz, közben persze szórva a poénokat. Spontaneitásból szerencsére nem lesz hiány, a Variety cikke szerint legalábbis nem szkriptelték meg a forgatásokat. Murray szerint a videók kiválóak lesznek a baseball-rajongók elvonási tüneteik enyhítésére a holt szezonban.

Bill Murray & Brian Doyle Murray's – Extra Innings

Join Bill Murray and Brian Doyle-Murray starting 11/20 as they wander the Minor League ballparks of America, mingle with the locals, heckle a few players, and maybe even catch a bit of the game. Nobody does nothing better than these two.

Közzétette: Bill Murray & Brian Doyle-Murray’s Extra Innings – 2017. november 10.

A sorozat még teljes baseball-analfabétaként is elég szórakoztatónak tűnik, de azért nem teljesen kockázatmentes húzás a Facebook részéről. Murray ellen még 2008-as válása idején merültek fel bántalmazási vádak, ex-felesége távoltartási végzést is kért ellene. A Harvey Weinstein zaklatási botrányai kapcsán beindult folyamatban, akár az ő ügyei is újra fókuszba kerülhetnek, ami gyorsan elterelné a témát a sportszeretetről.

Borítókép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik