Kultúra

Megvan, hogy miről fog szólni az új Predator-mozi

Már amennyiben hihetünk az egyik főszereplőt játszó Thomas Jane-nek, aki egy interjúban vázolta fel a sztorit.

Már az utómunkálatok fázisában mozog a jövőre mozikba kerülő The Predator című új Ragadozó-film, amelyet a Durr, durr és csókot, a Vasember 3-at és a Rendes fickókat is jegyző Shane Black rendez.

Nagyon menő mozgó poszter érkezett az új Predator-mozihoz
Ráadásul nemcsak menő, de felvillanyozó is, mert csak úgy cikáznak rajta a villámok. Videó.

A nemrégiben nagyon menő mozgóposztert kapó produkció körül kezdettől fogva nagy a titkolózás, most viszont úgy tűnik, hogy nagy vonalakban publikussá vált a cselekménye, amelyről a főszereplők egyikét játszó Thomas Jane vázolt fel az interjúban, amit a Shadow Nation készített a színésszel.

A többiekkel együtt sérült katonákat játszunk, akik Afganisztánban vagy Irakban harcoltak és most kezelésre van szükségük. Némelyikünk harctéri sokkban, más poszttraumás stressz szindrómában szenved. Egy veteránkórházba akarnak szállítani minket és felkerülünk egy buszra, ahová az utolsó pillanatban még arcot felküldenek közénk. Ezt a pasast a kormány és a hadsereg is el akarja tenni láb alól, mert szemtanúja volt egy Predator-űrhajó Földre szállásának. Ezért aztán titkon az a katonaság terve, hogy egy árokba vezetik a buszt és ezzel az arccal együtt bennünket, kattantakat is kivégeznek. Csakhogy mi elfoglaljuk a buszt és miután eléggé őrültek vagyunk ahhoz, hogy higgyünk ennek az ufót látó alaknak, úgy döntünk, elindulunk felkutatni és levadászni a földönkívülieket.

— árulta el a háromszoros Golden Globe-jelölt Jane.

Azt nem tudni, hogy a 48 éves színésznek igazából szabad volt-e már beszélnie a The Predator sztorijáról, mindenesetre a gyártó 20th Century Fox egyelőre nem kommentálta a szavait. Továbbá eddig még nem tették közzé a film hivatalos szinopszisát, így egyelőre nem lehetünk biztosak benne, hogy valóban úgy fog felépülni a cselekmény, ahogyan azt Thomas Jane összefoglalta.

A produkcióval kapcsolatban továbbra is annyi hivatalos, azaz biztos teljesen, hogy korhatáros lesz és az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült 1987-es alapfilm folytatása lesz, magyarán az 1990-es Ragadozó 2 és a 2010-es Ragadozók eseményeit és létezését is teljesen figyelmen kívül fogja hagyni.

A Jane mellett Boyd Holbrook, Olivia Munn, Alfie Allen, Keegan-Michael Key és Jacob Tremblay alkotta szereplőgárdával készülő The Predator 2018. augusztus 3-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Piszkosul ütős a 30 éves Predator vadiúj előzetese
A tengerentúlon visszatér a mozikba, ezért új trailert kapott a kultikus sci-fi akciófilm.
Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik