Kultúra

Magyarul is vérfagyasztó az első X-Men horror előzetese

Itt a szinkronizált változata az Új mutánsok kedvcsinálójának, amely egy nagyon para mutánsfilmet ígér.

A múlt hónapban debütált az első előzetes az X-Men franchise-t a horror műfajával házasító Új mutánsok (New Mutants) című spinoffhoz, amelyről azóta kiderült, hogy egy trilógia első része lesz. A hangulatos és borzongató trailer már a megjelenésekor nagy port kavart, és immár szinkronosan is nézhetjük.

Az Új mutánsok egy titkos létesítményben fog játszódni, ahol 5 fiatal, de nagyon erős mutánst tartanak fogva. A nehéz körülmények között a raboknak nemcsak a saját képességeikkel, de a múltbeli bűneikkel is szembe kell majd nézniük, miközben az őket gondozó Dr. Cecilia Reyes (Alice Braga) igyekezete ellenére lassan ráébrednek, hogy az új otthonuk igazából nem egy „kórház”, hanem egy kísértetjárta szanatórium.

A képregények alapján Josh Boone által írt és rendezett produkció főhőseit Maisie Williams (Rahne Sinclair/Wolfsbane), Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin/Magik), Charlie Heaton (Sam Guthrie/Cannonball), Henry Zaga (Roberto da Costa/Sunspot), és Blu Hunt (Danielle Moonstar/Mirage) játsszák.

Az Új mutánsok április 13-án fog debütálni az amerikai mozikban, a hazai bemutató még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik