Kultúra

Drágám, a Matt Damonék összemennek!

A Kicsinyítés című sci-fi komédiában, amelynek megérkezett a látványos és jópofa új előzetese. Trailer.

A kétszeres Oscar-díjas Alexander Payne rendezésében közeleg a Kicsinyítés (Downsizing), amely egy igen különös hangulatú sci-fi szatírának ígérkezik. A produkciónak megjelent a második előzetese, melyből ízelítőt kapunk abból, hogyan kezd új életet miniatürizálva az Oscar-díjas Matt Damon.

A Kicsinyítés sztorija szerint a nem túl távoli jövőben norvég tudósok felfedeznek egy eljárást, amellyel pár centisre lehet zsugorítani az embereket, így akadályozva meg a Föld túlnépesedését. A vállalkozó kedvű házaspár, Paul és Audrey Safranek (Damon és az Oscar-jelölt Kristen Wiig) rövid hezitálás után beneveznek a miniatűr életre, ebben a világban ugyanis a pénzük is sokkal többet ér majd. Csakhogy aztán kiderül, hogy az életük nagy problémái nem zsugorodnak le a testméretünkkel együtt és Paul váratlanul egyedül találja magát az apró emberek világában, ahová végül is megpróbál beilleszkedni.

A kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz, a kétszeres Oscar-jelölt Laura Dern és a négy Arany Glóbuszra nominált Neil Patrick Harris mellékszereplésével forgatott Kicsinyítés január 11-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik