Kultúra

Nagyon rock’n’roll az Ash vs Evil Dead 3. évadának trailere

Itt az első előzetes a horrorsorozat folytatásához, amelyben továbbra sem lesz hiány őrültségből és mészárlásból.

2015 óta fut a Sam Raimi és Bruce Campbell nevével fémjelzett Gonosz halott-filmeket továbbgondoló Ash vs Evil Dead, amellyel kapcsolatban már tavaly megtudtuk, hogy harmadik évada is lesz.

Idén sokáig nem hallatott magáról az akció- és horrorsorozat, mígnem aztán október elején megérkeztek a folytatásból az első képek, Halloween apropóján pedig a napokban kijött az első teaser trailer is, amely nem hagy kétséget afelől, hogy a harmadik szezon is kegyetlenül véres és teljesen őrült lesz.

Ugyan a harmadik évad cselekménye még eléggé ködös, de a trailerből az már lejön, hogy a legújabb nagy fejleményként a szériában ki fog derülni, hogy Ashley „Ash” Williamsnek (Campbell) van egy tinédzser lánya, aki aztán naná, hogy Ash miatt a démonok célkeresztjébe kerül majd.

Campbell mellett a főbb szerepekben Ray Santiago (Pablo), Dana DeLorenzo (Kelly), Lucy Lawless (Ruby) is visszatér az harmadik évadban, amely február 25-én fog startolni a Starz amerikai csatornáján.

Bruce Campbell: Néha hagynod kell, hogy feltolják a fejed egy hulla hátsójába
Campbellt elsősorban a Gonosz halott-filmekből, és a tavaly indult sorozatverzióból ismerjük. Az Ash vs Evil Dead új évadáról beszélgettünk. Interjú.
Kiemelt kép: Starz/Renaissance Pictures

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik