Kultúra

Magyarul sem kevésbé ütős az új Liam Neeson-akciófilm trailere

Szinkronizált előzetest kapott a The Commuter, amelyben egy vonaton fog balhéba keveredni a veterán színész.

A legutóbb a Blake Lively cápás kalandjáról szóló A zátonyt levezénylő Jaume Collet-Serra rendezésében készül a The Commuter – Nincs kiszállás című akciómozi, amelyben ismét a direktor kedvenc színésze: a vele már negyedjére együtt dolgozó Liam Neeson, játssza a főszerepet. Az izgalmasnak és pörgősnek ígérkező filmnek szeptemberben jött ki az első előzetese, amelyet immár szinkronosan is nézhetünk.

A korábbi kijelentésével ellentétben az akciófilmekkel egyelőre mégsem szakító, 65 éves Neeson egy Michael Woolrich nevű biztosítási ügynököt alakít, aki nap mint nap vonattal ingázik a munkába és haza. Egyszer aztán az egyik járaton leül vele szemben egy titokzatos nő (Vera Farmiga), aki némi ártatlan csevej után közli hősünkkel, hogy busás összegért cserébe meg kellene találnia egy bujkáló utast a vonaton. A vonakodó Woolrich belemegy a játékba, csakhogy ekkor még nem tudja, mire vállalkozott.

Az egyaránt Oscar-jelölt Neeson és Farmiga mellett a Sam Neill, Patrick Wilson és Jonathan Banks mellékszereplésével készülő The Commuter – Nincs kiszállás január 11-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik