Kultúra

Luke meggonoszodásával hergel a Star Wars 8 új előzetese

Mark Hamill karaktere az Ezeréves Sólymon settenkedik és Rey-jel is balhézik Az utolsó Jedik új kedvcsinálójában.

Mint ismert, év végén fog a mozikba kerülni a Csillagok háborúja nyolcadik epizódja: a Star Wars: Az utolsó Jedik, amelynek egy hónappal ezelőtt jelent meg a lélegzetelállító második trailere.

Az új teljes előzetes és az azóta érkezett forgatási kisfilm után mára megjelent a produkció legújabb kedvcsinálója: a lenti közel egyperces tv-szpot. A mozgalmas videó eddig még nem látott pillanatok mellett azt sejteti, hogy Luke Skywalker (Mark Hamill) végül tényleg a vele kapcsolatban egyre többet emlegetett „szürke Jedivé” válik majd és immár legalább annyira negatív hős lesz, mint amennyire pozitív.

A Star War: Az utolsó Jedik szereplőgárdáját Luke Hamill mellett Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron), Peter Mayhew (Chewbacca), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Jimmy Vee (R2-D2) és Andy Serkis (Snoke fővezér). Mellettük Az ébredő Erő óta már tábornok Leia hercegnő szerepében még egyszer az új tévészpotban is felbukkanó Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, miután a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.

A Rian Johnson rendezésében készülő Star Wars VIII  december 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Walt Disney/Lucasfilm

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik