Kultúra

A Szikla felfedte, hogyan ugratták egymást Stathammel a Halálos iramban 8 forgatásán

Országos cimborává vált a két akciósztár, akiknek hamarosan készül a közös spinoffja. Videó.

A hónap eleje óta tudjuk, hogy 2019-ben jön Dwayne Johnson és Jason Statham Halálos iramban-spinoffja, amelyet még a franchise következő része, a Halálos iramban 9 előtt elkészítenek.

Noha egyelőre még se címe, se rendezője nincsen, máris nagyon komoly érdeklődés övezi a spinoffot, köszönhetően pl. Johnson hatalmas rajongótáborának és a színész azon szokásának, hogy roppantmód hatékonyan promózza a filmjeit. Most is erre szolgált új példával: a Facebook-oldalán jelent meg a lent látható bejegyzése, amely egy forgatási videó kíséretében azt érzékelteti, mekkora spanokká is váltak a Halálos iramban 8-at is együtt forgató Stathammel.

Halálra dolgoztuk magunkat a srácaimmal, Jason Stathammel és Kurt Russell-el A Halálos iramban 8-on, de mindig bohóckodtunk és jól éreztük magunkat.

Ahogyan a kamera előrenyomul, észrevehetitek majd, amint a két középső ujjamat Jason felé mutatom. Kedves szokásommá vált ez, amivel mindig megnevettettem őt a jeleneteinknél. Aztán ő lebarmozott engem, én meg azt mondtam neki, hogy menjen a p*csába. Szép idők.

Kurt testvér volt mindig a testőrparancsnok.

A HobbsShaw forgatókönyve fantasztikus és óriási lesz a spinoffunk.

— írja kísérőszövegében Johnson, aki egyelőre a karaktereik neveivel emlegeti a produkciót.

Vin Diesel bejelentette, hogy ki rendezi a Halálos iramban 9-et és 10-et
A direktor személye mellett az akciósztár azt is felfedte, hogy lesz egy nagy visszatérője az utolsó két filmnek.

A spinoff kapcsán továbbra is az a hír járja, hogy Statham és Johnson mellett a Halálos iramban 8-ban bemutatkozott Cipher szerepében Charlize Theron is vissza fog térni benne, és ennek a filmnek is ő lesz a negatív hőse. A produkció már fixen 2019. július 26-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Universal Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik