Kultúra

Kíméletlen akciókkal támad a Megtorló-sorozat új trailere

Itt a Marvel-féle Punisher második előzetese, amelyből immár az is kiderül, mikor érkezik az első évad a Netflixre.

Éppen egy hónappal az első teljes előzetes közzététele után megérkezett a Marvel és a Netflix eddigi legkeményebb szériájának ígérkező Marvel’s The Punisher, vagyis a Megtorló-sorozat második trailere.

Ugyan a cselekménye még mindig ködös, de az már az előző előzetesből kiderült, hogy a családja gyilkosainak levadászását követően Frank Castle (Jon Bernthal) egy szövevényes összeesküvés felgöngyölítését és az érintettek kiiktatását fogja kitűzni céljául. Ez durva fegyveres összecsapásokhoz vezet majd, melyek során Castle megkísérli egymaga térdre kényszeríteni a New York-i alvilágot.

A Daredevil második évadában bemutatkozott Castle szerepében továbbra is tökéletesnek tűnő Bernthal mellett a szintén a Daredevilből ismerős Karen Page szerepében Deborah Ann Woll is visszatér majd a Punisherben. A fontosabb új karakterek pedig Castle egyik múltbéli cimborája, az ex-katona Billy Russo (Ben Barnes), aztán a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek dolgozó, Micro fedőnevű elemző (Ebon Moss-Bachrach) és a rendkívül képzett titkos ügynök, Dinah Madani (Amber Rose Revah) lesznek a sorozatban.

Ahogyan az a trailer végén olvasható, a Punisher november 17-én fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik