Kultúra

A legsuttyóbb műkorcsolyázóként alakít óriásit Margot Robbie

Az I, Tonya című életrajzi filmben, amely a legfőbb riválisa lábát eltörető Tonya Hardingról fog szólni. Trailer.

Steven Rogers forgatókönyvéből Graig Gillespie rendezésében készül az I, Tonya című produkció, amely egy fekete humorú vígjátékba hajló életrajzi dráma lesz. Ez persze nem is csoda, miután a film alapjául szolgáló sztori is egyszerre komikus és megbotránkoztató, ugyanis az I, Tonya arról a műkorcsolyázó Tonya Hardingról szól, aki 1994-ben egy férfival eltörette legfőbb riválisa, Nancy Kerrigan lábát, hogy így ő lehessen az Egyesült Államok első számú műkorisa a Lillehammerben rendezett téli olimpián.

A szeptemberi Torontói Filmfesztiválon már bemutatott és ott elsöprő sikert arató I, Tonyában a négy évvel ezelőtt A Wall Street farkasával berobbant, majd tavaly a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban parádézó Margot Robbie alakítja az utóbb leleplezett és a profi műkorcsolyától egész életére eltiltott Hardingot, ráadásul az első beszámolók és a most megjelent teaser trailer alapján is bámulatosan.

A mások mellett Sebastian Stan, Allison Janney, Bobby Cannavale, Caitlin Carver és Julianne Nicholson mellékszereplésével készült I, Tonya december 8-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik