Kultúra

Van Damme saját magából csinál hülyét az új vígjátéksorozatában

Előzetest kapott a Jean-Claude Van Johnson című széria, melyben az önmagát alakító színész felcsap kémnek.

Meglepő és mókás produkciót vállalt be Jean-Claude Van Damme, aki önmagát (avagy önmagának egy fiktív változatát) alakítja az Amazon Prime égisze alatt készülő Jean-Claude Van Johnson című kémkedős vígjátéksorozatban. A szériának már tavaly leforgatták a pilotepizódját, azonban sokáig nem lehetett tudni, hogy valaha is elindul-e, vagy kukázzák. Mostanra eldőlt, hogy decemberben fog debütálni az Amazonon a sorozat hatrészes első évada, amelyhez poszter és előzetes is érkezett.

Amazon Studios

A szinopszis szerint a Jean-Claude Van Johnsonban a kiégett (és a harcművészkedésben is látványosan bénává vált) Van Damme nagy életuntságában úgy dönt, hogy felhasználva hírnevét kémnek áll, hogy jobbá tegye a világot. Miután beszervezteti magát, felveszi a Johnson kódnevet és a szerepei nyomán adód filmforgatásokat használva fedősztoriként elkezd veszélyesebbnél veszélyesebb akciókat bevállalni, mígnem aztán szembekerül a legfélelmetesebb ellenfelével, aki történetesen saját maga.

A Van Damme mellett Kat Foster, Moises Arias, Phylicia Rashad alkotta szereplőgárdával készülő Jean-Claude Van Johnson első évada december 15-én fog elérhetővé válni az Amazon Prime-on.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik