Kultúra

Új képet tett közzé a készülő Queen-filmből a rendező Bryan Singer

A felvételen ismét az a Rami Malek látható, aki már bizonyította, hogy Freddie Mercury szerepében.

Szeptember óta forog a banda egyik legnagyobb slágere után stílusosan a Bohemian Rhapsody címet kapó Queen-mozi, amelyről az elmúlt években már azt lehetett hinni, hogy soha nem lesz belőle semmi.

Az utóbb mégiscsak beinduló produkció munkálatairól néhány hete már érkezett egy videó, amelyből abból adott ízelítőt, milyen félelmetesen meggyőző lesz az ifjú Rami Malek a legendás Freddie Mercury szerepében, mígnem most a rendező Bryan Singer osztott meg a lenti képet az Instagramján.

Couldn't help myself and had to post this iPhone pic

A post shared by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

A Közönséges bűnözőket és a legtöbb X-Men mozit is jegyző Singer kommentárja szerint nem tudott ellenállni annak, hogy közzétegye azt a képet a Mr. Robot című hackeres drámasorozat főszereplőjeként befutott Malekről, aki újfent tökéletesnek tűnik Mercuryként.

A kétszeres Oscar-jelölt Anthony McCarten és a BAFTA-díjra nominált Justin Haythe forgatókönyvéből, illetve Graham King producerálásával készül az alkotás, amely a Queen ’70-es évekbeli feltörésétől az 1985-ös Live Aid koncertig fogja követni a banda sorsát. A Queen tagjait Malek mellett Gwilym Lee (Brian May), Ben Hardy (Roger Taylor) és Joseph Mazzello (John Deacon) játsszák a filmben.

A Bohemian Rhapsodyt már fixen 2018. december 25-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: 20th Century Fox

Ajánlott videó

Olvasói sztorik