Kultúra

Jeff Daniels bosszúra készül a Netflix új westernsorozatában

Itt az első előzetese a Godless című szériának, amely máris keménynek és nagyon hangulatosnak ígérkezik.

A Szóljatok a köpcösnek! forgatókönyvéért Arany Glóbuszra, míg a Mint a kámfor szkriptjéért Oscarra jelölt Scott Frank írja és rendezi a Godless (Istentelen) című westernsorozatot, amely a a Netflix egyik legújabb dobásaként közeleg. Az első körben hatrészes szériának megjelent a teaser trailere, amely hangulatra nagyon erősnek festi le Frank alkotását.

A Godless egyik főszereplője a négyszeres Golden Globe-jelölt Jeff Daniels által megformált bűnöző és bandavezér Frank Griffin lesz, aki a szinopszis szerint le akar majd számolni egykori protezsáltjával, a másik főszereplő Roy Goode-dal (Jack O’Connell), aki elárulta őt és galerijét. Griffin elől menekülve Goode egy özvegyasszony, Alice Fletcher (Michelle Dockery) házában fog menedékre lelni, a főként nők lakta La Belle nevű városkában. Így aztán, amikor a volt főnöke rátalál és megkísérli elkapni őt, Goode szerencséjére a környékbeli bátor nők a segítsgére kelnek és szembeszállnak Griffin bandájával.

Az Oscar-díjas Steven Soderbergh executive produceri bábáskodásával készülő Godless november 22-én fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik