Kultúra

Fekete Párduc bekeményít a mozija új előzetesében

Családi viszályt és zúzós akciókat ígér a Marvel-film második trailere, amely mellé egy új poszter is érkezett.

A tavaly a Creed: Apollo fiával nagyot dobbantó Ryan Coogler rendezésében készül a Fekete Párduc (Black Panther), amely jövőre fog mozikba kerülni. A Marvel mozis univerzum új hősének önálló filmjéhez most kijött egy vadiúj poszter, no meg a második trailer, amelyben nincs hiány zúzós akciókból.

Marvel Studios

A Chadwick Boseman által megformált T’Challával, azaz Fekete Párduccal már volt szerencsénk megismerkedni az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, melynek jeleneteiben A Tél Katonájával (Sebastian Stan) és magával a Kapitánnyal (Chris Evans) is viaskodott. A saját filmjében már otthonában, a fiktív Wakandában követhetjük majd a hős kalandjait, aki apja helyét elfoglalva immár nemcsak az ország igazságosztójává, de új királyává is válik. A sztori egyelőre ködös, de úgy fest, éppen T’Challa rokonságában akadnak majd ellenlábasai, akik feltehetően a tróntól akarják majd megfosztani őt.

A Fekete Párducban az egyaránt Oscar-díjas Lupita Nyong’o és Forest Whitaker, továbbá Michael B. Jordan, Danai Gurira, Martin Freeman, Angela Bassett, Daniel Kaluuya és a Bosszúállók: Ultron korában megismert Ulysses Klaue szerepében visszatérő Andy Serkis fogja játszani a mellékszerepeket.

A Fekete Párduc egy nappal az amerikai bemutató előtt: február 15-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik