Kultúra

És azt vágod, hogy nem Thor a legerősebb Bosszúálló?

Legalábbis ez derül ki a Thor: Ragnarök új filmklipjéből, amely mellett egy ütős tv-szpot is érkezett a szuperhősmozihoz.

Még kicsit több, mint két hét és mozikba kerül a Thor: Ragnarök című mozi harmadik Thor-mozi, amely az előző kettőtől nemcsak merőben eltérőnek, de ezerszer menőbbnek is ígérkezik.

A trailerek és a legutóbbi színfalak mögé kalauzoló kisfilm után most egy részlet és egy tv-szpot jelent meg a produkcióhoz, amelyből újabb mókás és látványos részleteket ismerhetünk meg. A filmklipből például kiderül, hogy Thor (Chris Hemsworth) feltételezésével ellentétben nem ő a „legerősebb Bosszúálló”, legalábbis semmiképp sem a jelenetben látható repülőgépféleség számítógépe szerint.

A Thor: Ragnarök másik új kedvcsinálója ez a rövid, de velős (és szokás szerint mókás) tv-szpot:

Miként azt már a kedvcsinálókból megtudhattuk, a közelgő Thor 3-nak az lesz az egyik legizgalmasabb vonulata, hogy az Asgardot megtámadó és leigázó Hela (Cate Blanchett), a halál istennője legyőzése érdekében a főhős egész kis kommandót alakít majd, melynek vele együtt Bruce Banner/Hulk (Mark Ruffalo), Valkűr (Tessa Thompson) és a kiszámíthatatlan Loki (Tom Hiddleston) válnak a tagjaivá.

Taika Waititi rendezésében készült Thor: Ragnarök november 1-jén fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik