Kultúra

Matt Damon és Jimmy Kimmel konfliktusa még mindig kitart

Az egész még nagyon régen, Kimmel talkshow-jának harmadik évadában kezdődött, amikor a műsorvezető maga alatt volt. Unalmasnak találta a felhozatalt, és próbálta valamivel felrázni az adást, ezért az egyik epizód végén csak úgy bemondta, hogy

elnézést kérek Matt Damontól, de sajnos nem jutott rá időnk.

A dolog annyira bejött mindenkinek, hogy Jimmy Kimmel minden este elmondta, és egy évtizedes kamubalhét generált Matt Damonnal. Azóta folyamatosan szívják egymást vérét a kamerák előtt.

Most éppen akkor, amikor Kimmel az új Thor film miatt Chris Hemsworth-szal beszélgetett. Az interjú közben bekapcsoltak a backstage-be, ahol Hulk, vagyis Mark Ruffalo feje mellé szép lassan bekúszott Damon is, és bemondta, hogy örül a kajának az öltözőben.

A bejátszás éppen egy nappal azután történt, miután a színész tagadta, hogy bármi köze lett volna Hollywood legkomolyabb botrányának megakadályozásához. Korábban arról lehetett olvasni, hogy Damon és Ben Affleck érte el, hogy 2004-ben a producerről, Harvey Weinsteinről szóló cikk ne jelenjen meg. Jó 10 évvel ezelőtt lehozták volna a molesztálási ügyet, de állítólag Damon és Affleck kezeskedtek Weinsteinért. Damon legutóbb a Deadline-nak beszélt arról, hogy ez nem igaz, sosem tenne ilyet.

Soha az életben nem akadályoznék meg egy ilyen sztorit. Egyszerűen nem tennék ilyet, ez nem vall rám, senkiért nem tenném meg.

A pletyka azért is tűnt elsőre hihetőnek, mert Harvey Weinstein volt az, aki hírnevet szerzett Afflecknek és Damonnak is a Good Will Hunting című filmmel még 1997-ben.

Kirúgták saját cégéből a szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinsteint
A The Weinstein Company azonnali hatállyal elbocsátotta a filmmogult, aki a vállalat társtulajdonosa volt.

Borítókép:  Lester Cohen/WireImage/Getty Images

(People)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik