Kultúra

Batmanék bekeményítenek az Igazság Ligája végső előzetesében

Elképesztő látványorgiát ígér a szuperhősmozi új trailere, amelyben futólag már Superman is felbukkan.

A hétvégén zajlott a New York-i Comic-Con, melyen természetesen a Warner Bros. Pictures és közelgő szuperprodukciója, Az Igazság Ligája (Justice League) is képviseltette magát.

A stúdió paneljén leplezték le a szuperhősfilm végső előzetesét, amelyben immár a Henry Cavill által megformált (és a tavalyi Batman Superman ellen végén elhalálozott) Clark Kent/Superman is felbukkan.

Miként azt már tudjuk, a két részre szabdalt Igazság Ligája-mozi dióhéjban arról fog szólni, az összeálló szuperhősgárda ellenfele az a Földre érkező Steppenwolf lesz, akit Ciarán Hinds formál meg motion capture segítségével. A trailerben is többször feltűnő óriási alak és a szárnyas démonokból álló serege ellen fog elkezdeni társakat toborozni Bruce Wayne (Ben Affleck), aki önmaga és Wonder Woman (Gal Gadot) mellé Arthur Curry, vagyis Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen (Ezra Miller), azaz Flash, és Victor Stone, avagy Cyborg (Ray Fisher) nevű arcokat szedi össze társaknak.

A Zack Snyder helyett utóbb a Bosszúállók-filmeket is jegyző Joss Whedon rendezésében készülő Az Igazság Ligája egy nappal az amerikai bemutató előtt: november 16-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik