Kultúra

Napokon belül elkezdik forgatni a Trónok harca 8. évadát

Ezt a sorozatban Ser Davost alakító Liam Cunningham árulta el a New York-i Comic-Conon.

Akárcsak a hollywoodi produkciók és sok más tévésorozat, úgy a hetedik évadot követően jelenleg szünetelő Trónok harca is képviselteti magát a napokban zajló New York-i Comic-Conon.

Több befejezés is készül a Trónok harca utolsó évadához
Az HBO elnöke szerint így akarják kivédeni, hogy idő előtt kiszivárogjon majd a sorozat lezárása.

Az HBO szériájának paneljén mások mellett Liam Cunningham is megjelent és a Deadline beszámolója szerint a jelenlévőknek elárulta, hogy küszöbön áll a nyolcadik évad munkálatainak beindítása:

Vasárnap tartjuk az első három epizód első olvasópróbáját, a második háromét pedig hétfőn, eztán elkezdünk próbálni, majd végül elkezdünk forgatni.

Az ír származású, 56 éves Cunningham hozzátette, hogy a többi színésszel együtt már ő is megkapta a hatrészes évad mind a hat forgatókönyvét a D.B. WeissDavid Benioff showrunner-párostól.

Mindeközben arról továbbra sincs hivatalos információ, hogy végül is mikor tervezi bemutatni a nyolcadik évadot az HBO. Viszont a forgatás megkezdése nyomán immár valószínűbbnek tűnik, hogy a befejező szezon jövő nyáron érkezik, nem pedig 2019-ben, ahogyan azt korábban a csatorna egyik fejese elhintette.

Csúszhat egy évet a Trónok harca utolsó évada
Erre az amerikai HBO programigazgatója tett utalást egy interjúban.
Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik