Kultúra

Tom Cruise felépült és visszatért a Mission: Impossible 6 forgatására

Fotók is érkeztek a már ismét a stábbal dolgozó színészről, aki két hónapot kényszerült kihagyni a balesete miatt.

Még augusztus közepén szenvedett balesetet a Mission: Impossible 6 londoni forgatásán Tom Cruise, aki önmaga kaszkadőreként előbb nekifutott, majd egy tetőn átugorva a szemközti betonfalnak csapódott.

Forgatáson érte baleset Tom Cruise-t
A színész a Mission Impossible 6 londoni felvételei során ütközött egy betonfallal. Videó!

Miként utóbb kiderült, a kemények tűnő ütközés dacára „csupán” a bokája ficamodott ki az 55 éves színésznek, aki így aztán két hónap lábadozás után a héten visszatért és már bele is vetette magát a munkálatokba. Az újra dolgozó Cruise-ról a Daily Mail közölt fotókat az M:I 6 forgatásáról.

Figyelem: a Daily Mail képeinek megnyitásához kattints a lenti Twitter-posztra!

A Mission: Impossible franchise első emberét, a szuperügynök Ethan Huntot immár 21 éve alakító Cruise mellett Simon Pegg (Benji Dunn), Rebecca Ferguson (Isla Faust), Ving Rhames (Luther Stickell), Alec Baldwin (Alan Hunley) és Michelle Monaghan (Julia Meade) és Sean Harris (Solomon Lane) is visszatér a hatodik filmben, míg az új arcokat Superman Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby játsszák.

A szereplőgárdát leszámítva jelenleg még nem tudni semmit a Christopher McQuarrie rendezésében készülő Mission: Impossible 6-ról, amely 2018. július 27-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Getty Images/James Devaney

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik