Kultúra

James Cameron leigazolta kedvenc színésznőjét az Avatar folytatásához

Ahogy múlt héten megírtuk, James Cameron elkezdte forgatni az Avatar már 2009-ben beígért folytatásait, aki egyszerre készíti mind a négy (nem vicc: 4 db!) sequelt. Elsőként természetesen az Avatar 2 munkálatai indultak be, a 20th Century Fox közzé is tett egy képet, melyen a produkció új szereplőinek (vagyis azoknak legfiatalabb) csapatát leplezi le.

Megkezdődött az Avatar 2 forgatása, itt az első kép az új szereplőkről
Gyerekszínészek egész csapata csatlakozott az Avatar-folytatások szereplőgárdájához.

A folytatások cselekményét homály fedi, ugyanakkor a főszereplőket játszó Sam Worthington (Jake Sully) és Zoe Saldana (Neytiri) mellett Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine) és Stephen Lang (Miles Quaritch ezredes) is visszatér a produkciókban. Ha nem is mindegyikben, de az Avatar 2-ben biztosan.

Kate Winslet, Leonardo DiCaprio és James Cameron James a Titanic forgatásán. Fotó: Europress

Szerdára viszont bizonyosságot nyert, miután a 20th Century Fox szóvivője megerősítette a deadline.com értesülését, hogy az Oscar-díjas Kate Winslet csatlakozott a színészgárdához, és a filmben Ronal szerepét játssza el. További részletekkel azonban nem szolgált a stúdió, és azt sem árulták el, hogy a készülő Avatar-folyatások közül hány filmben látható majd Winslet.

James Cameron ezzel kapcsolatban hangsúlyozta:

már húsz éve várok arra, hogy ismét együtt forgathasson Kate-tel.

– utalva arra, hogy a Titanic óta nem volt közös munkájuk.

Az Avatar 2 2020. december 8-án, az Avatar 3 2021-ben, az Avatar 4 2024-ben, az Avatar 5 pedig 2025-ben érkezik a mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik